maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ystävän Syntymäpäiväjuhla 2/2

Pieni siivu kakkua, pari suolapalaa ja muutama keksi. Siinä suurinpiirtein kaikki mitä söin lauantaina juhlissa. Pääsin juhlien alun läpi koskematta mihinkään verukkeella "Söin kotona ennen kuin lähdin"
Totuus on tietenkin etten syönyt juuri mitään. Istuin kyllä ruokapöydässä kotona, mutta mutustelin vain salaattia kunnes kaikki muut olivat nousseet pöydästä. Loput lautasellani lojuneet ruuat (perunaa ja possupihviä) heitin roskiin.

Boolia ja muuta alkoholia meni juhlissä kyllä sitten vähän enemmän, mutta ei kuitenkaan kohtuuttomasti. Ja kunhan päästiin yökerhoon asti, niin tuli tanssittua sen verran että uskon polttaneeni ainakin suurimman osan kaloreista.

Sunnuntaina tuli käytyä rannalla, mikä oli oikeastaan aika mukavaa kerrankin. Sain hiukan väriä pintaan. En ole enää ihan kalman kalpea. Kesän ensimmäinen kunnon rusketus!



Joudun valitettavasti hiukan lykkäämään omien kuvieni postaamista. Yritin ottaa kyllä muutaman kuvan, mutta kuten sanotaan, kamera lisää kiloja. Näytin joka ikisessä kuvassa lihavalta ja vastenmieliseltä. Luulin oikeasti saaneeni jotain edistystä aikaiseksi. Olin kai sitten väärässä...

Tämä viikko meneekin sitten mehupaastolla. Ja ensi viikko. Ja varmaan myös sitä seuraava.
Nälkä kyllä kaivertaa joka ikinen päivä, mutta en halua pistää mitään suuhuni. Luulen että alan jo lihoa pelkästä ajatuksesta...

3 kommenttia:

  1. Tuota.. Miksi yleensä otat ruokaa, jos heität sen kuitenkin roskin? Pitäisi tuossa iässä jo ymmärtää, ettei raha kasva puussa eikä ruoka todellakaan ole ilmaista. Tuskin sun vanhempas ilahtuu tosta jos ne saa tietää että tytär heittää surutta roskiin ruokaa, jota tuskin on tuhlattavaksi asti. Etkö voi reilusti olla sitten ottamatta tai laittaa jääkaappiin jotta joku muu voisi syödä ruoan? Tai vaik antaa jollekin sun köyhälle kaverille? :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääkö kuvissa oikeasti lihavammalta kuin on ??? :) pakko kysyy kun osu silmään ja jäi pyörimään päässä ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä sanotaan että kamera lisää 5 kiloa, tai jotain sinne päin... Jos pelkää että näyttää lihavalta valokuvissa niin vedä syvään henkeä ja jännitä vatsalihakset kunnes salama on välähtänyt. ;)

      Poista